Protonenlaan 34, Uden
06-22562430
iwill@btrue.nl

Don Freijters succesvol

advies inspiratie coaching

Ooit zei iemand tegen mij: “Don, mensen willen alleen gecoacht worden door iemand die bewezen succesvol is”, daarmee wellicht onbedoeld doelend op financieel succes en de mogelijke statussymbolen die daarbij komen.

In financiële zin heb ik een leuk bedrijf opgebouwd vanaf 1990. 1989 verkocht mijn vader zijn bedrijf waar ik jarenlang aan had meegewerkt op de financiële administratie en natuurlijk alles had geautomatiseerd. Vanaf 1992 nam ik de stap naar fulltime mijn eigen bedrijf. Eind 1996 ging ik voor 5 jaar huren en in 2001 kon ik mijn eigen pand kopen en inrichten. Als het dus over financieel succes gaat, mag ik trots zeggen dat ik snel mijn hypotheek hebben kunnen aflossen en intussen ook nog een paar mensen aan het werk heb gehouden.

Maar wat is succes? Ik heb ervoor gekozen om als vader ook een groot mogelijk deel van de opvoeding van onze 3 kinderen aanwezig te zijn. Toen ik ontdekte dat zingen een grote passie werd, heb ik dat uitgebouwd tot een niet onverdienstelijke zangcarrière. Zelfs mijn aspiratie om de wereld te verbeteren middels politiek en duurzaamheid heb ik behoorlijk succesvol kunnen uitbouwen als fractievoorzitter van D66 in Uden en belangrijke aandelen in plaatselijke organisaties voor o.a. duurzaamheid en fairtrade.

Maar ik kan mijn klanten niet alleen helpen met een succesvolle balans zoals hierboven beschreven.

Ik heb namelijk ook tegen een burn-out van 30% aangezeten en een huwelijk bij elkaar gehouden. Allemaal ervaringen die ik meeneem, waar ik klanten mee kan helpen. Ik heb veel aanvullende opleidingen gedaan waaronder die bij de Academie voor Counselling en Coaching, waarna ik veel re-integratietrajecten mocht doen voor B & B partners. (mensen met Wa-jong, WW of iAOW helpen naar een baan, studie of eigen bedrijf)

Deel deze link met bekenden op ...
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on whatsapp
Whatsapp
Share on print
Print
Share on email
Email